Jelenina stanowi bogate w białko, pełnowartościowe źródło żelaza i witamin z grupy B, w tym witaminy B6 i B12, które wzmacniają układ odpornościowy i pomagają utrzymać go w dobrej kondycji. Dlaczego morwa? Morwa jest doskonałym źródłem żelaza oraz witaminy C, czyli przeciwutleniacza, który może sprzyjać prawidłowemu funkcjonowaniu układu odpornościowego.

wykres kołowy składu

Skład:

Jelenina i łosoś 50% (w tym świeżo przygotowana jelenina 26%, suszony łosoś 19%, olej z łososia 2,5% & bulion łososiowy 2,5%), bataty (27%), ziemniaki, groszek (6%), suplement omega-3, siemię lniane, pulpa buraczana, minerały, witaminy, bulion warzywny, morwa (0,2%), FOS (96 mg/kg), MOS (24 mg/kg)

Witaminy: witamina A 15 000 j.m., witamina D3 2000 j.m., witamina E 95 j.m.

Pierwiastki śladowe: cynk (jednowodny siarczan cynku) 50mg, żelazo (jednowodny siarczan żelaza(II)) 50mg, mangan (jednowodny siarczan manganu) 35mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II)) 12mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 1mg.

składniki analityczne
zalecenia żywieniowe

Zasmakuj Furory!