Indyk to bogate w niezbędne aminokwasy źródło białka. Charakteryzuje się także niską zawartością tłuszczu i stanowi cenne źródło niezbędnych składników odżywczych, takich jak ryboflawina, potas i selen. Dlaczego żurawina? Żurawina jest dobrym źródłem witamin C, E i K oraz błonnika
pokarmowego, które mogą mieć korzystny wpływ na ogólny stan zdrowia i samopoczucie.

Skład:

Indyk 50% (w tym świeżo przygotowany indyk 27%, suszony indyk 21%, bulion z indyka 2%), bataty (16%), ziemniaki, groszek (8%), pulpa buraczana, siemię lniane, suplement omega-3, minerały, bulion warzywny,
żurawina (0,2%), glukozamina (170 mg/kg), metylosulfonylometan (170 mg/kg), siarczan chondroityny (125 mg/kg), fruktooligosacharydy (FOS,
96 mg/kg), mannanooligosacharydy (MOS, 24 mg/kg)

Witaminy: witamina A 15000 j.m., witamina D3 2000 j.m., witamina E 95 j.m. Prowitamina: L-karnityna 500 mg


Pierwiastki śladowe: cynk (jednowodny siarczan cynku) 50 mg, żelazo (jednowodny siarczan żelaza (II)) 50 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu) 35 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II)) 15 mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 1 mg, selen (selenin sodu) 0,3 mg

Kod produktu: TGE

Zasmakuj Furory!