Wołowina z bydła rasy Angus, wywodząca się z terenów północno-wschodniej Szkocji. Wołowina Angus uważana jest za mięso wyższej jakości niż zwykła wołowina.
Dlaczego marchew? Marchew jest są doskonałym źródłem witaminy A w postaci
beta-karotenu, który ma pozytywny wpływ na funkcjonowanie narządu wzroku. Zaś bataty zawierają niewielką ilość tłuszczu, a ponieważ są doskonałym źródłem błonnika pokarmowego mogą korzystnie wpływać na funkcjonowanie układu trawiennego.

wykres kołowy składu

Skład:

Wołowina 50% (w tym świeżo przygotowana wołowina z bydła rasy Angus 28%, suszona wołowina 19% & bulion wołowy 3%), bataty (26%), ziemniaki, groszek (5%), siemię lniane, pulpa buraczana, minerały, witaminy, suplement omega-3, bulion warzywny, marchew (<0,1%), FOS (96 mg/kg), MOS (24 mg/kg)

Witaminy: witamina A 15 000 j.m., witamina D3 2000 j.m., witamina E 95 j.m.

Pierwiastki śladowe: cynk (jednowodny siarczan cynku) 50mg, żelazo (jednowodny siarczan żelaza(II)) 50mg, mangan (jednowodny siarczan manganu) 35mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II)) 15mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 1mg, selen (selenin sodu) 0,3mg.

składniki analityczne
zalecenia żywieniowe

Zasmakuj Furory!